Vraag direct vrijblijvend een offerte aan 

Goedkoop Verhuisbedrijf Leeuwarden

Bij de zoektocht naar een verhuisbedrijf in Leeuwarden zult u op veel bedrijven stuiten. Zo zijn er in de regio mee dan 14 verhuizers actief. Dat ze allemaal graag de verhuizing uitvoeren is een feit, alleen de vraag is tegen welke prijs? Wij van VerhuizersGroningen kunnen een scherp tarief bieden. Daardoor krijgen wij de stempel van een goedkoop verhuisbedrijf, zo ook in Leeuwarden. Echter goedkoop betekend niet dat er kwaliteit wordt ingeleverd, wij gaan gewoon wat slimmer met onze kosten om, waardoor we ze niet hoeven door te rekenen.

Kosten van verhuizen

Wat de verhuiskosten in zijn totaal gaan worden is lastig te benoemen. Het zal afhangen van meerdere factoren. Hierbij staan de wensen vanuit de consument centraal. Hier luisteren wij dan ook graag naar om vervolgens een indicatie te kunnen geven. Belangrijk punten die de prijs beïnvloeden:

  • Grootte van de inboedel
  • Afstand naar de nieuwe woning
  • Bereikbaarheid van beide locaties
  • Eventueel speciale items

Een offerte aanvragen

Voordat er daadwerkelijk samengewerkt geven wij graag middels een offerte een goede prijs voor de verhuizing vanuit Leeuwarden. Het liefst voorafgaand aan een bezoek op locatie, dat is de manier om een goed beeld te krijgen bij de wensen.

Vraag geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze website. Dit zal gegarandeerd een besparing op leveren. Vraag nu een offerte aan!

Verhuizers staan voor u klaar

Onze verhuizers zullen voor geen enkele verhuizing de hand omdraaien. Groot of klein, op het moment dat u contact met ons opneemt, betekend dat u onze hulp nodig heeft. Daarom maken wij hier geen onderscheid in en nemen we elke aanvraag serieus.

Het kan ook goed zijn dat u enkel advies wilt krijgen, dit zullen wij dan ook graag geheel gratis geven. Geen uitdaging is ons te groot. Met onze ervaring zijn al veel speciale verhuizingen de revu gepasseerd.

Diensten verhuisbedrijf Leeuwarden

Om wat specifieker in te gaan op de diensten die een verhuisbedrijf Leeuwarden doet, hebben we het volgende lijstje gemaakt. Nogmaals, dit zijn onze 4 kernpunten. Hiernaast zijn wij ook in te zetten voor verhuizingen buiten deze categorieën.

Particuliere verhuizing

De meest voorkomende verhuizing, grote kans dat u hier binnen valt. Iedereen die gaat verhuizen van woning A naar B valt onder deze categorie. Wat hier niet onder valt zijn bedrijven, deze vallen in de volgende categorie.

Bedrijfsverhuizing

Groeit u uit de huidige locatie of heeft u om andere redenen een nieuw pand op het oog? Ons verhuisbedrijf in Leeuwarden helpt u graag verder om de inboedel en bedrijfsactiviteiten te verhuizen. Het is een stuk complexer dan een particuliere verhuizing. Vooraf zal er een duidelijk draaiboek worden opgesteld. Wij snappen dat het werk hier zo min mogelijk onder mag leiden en daarom is de voorbereiding cruciaal. Wij laten graag voorbeelden zien hoe zakelijke verhuizingen in het verleden zijn afgehandeld.

Internationaal verhuizen

Gaat u het verderop zoeken en verlaat u het prachtige Leeuwarden. Een internationale verhuizer is dan een vereisten om alle spullen inclusief de juiste documenten in het nieuwe land te krijgen. Door de grote afstand is het regelen van het juiste vervoer al een hele uitdaging. Verhuizers Groningen zorgen voor het inladen van de container en zullen u op de nieuwe locatie weer treffen om alles uit te laden. Het papierwerk is vaak een belangrijk onderdeel, door de juiste contactpersonen is het voor ons alvast een stuk makkelijker!

Verhuizen en opslag in Leeuwarden

Niet iedereen heeft direct de nieuwe woning tot zijn beschikking. Hiervoor hebben wij een opslagruimte in beheer. Vooraf zullen we bespreken hoelang de inboedel in de opslag zal staan. Hierin zijn wij flexibel, aangezien het vaak genoeg voorkomt dat de datum nog niet bekend is. Maar op het moment dat het mogelijk is, zullen wij de inboedel uit de opslag halen en direct naar de nieuwe woning brengen. Zo heeft u genoeg tijd om orde op zaken te stellen.

Ervaren verhuizers

Het is belangrijk dat de verhuizers in Leeuwarden ervaren zijn. Doordat veel op de automatische piloot kan worden afgehandeld, is er extra aandacht over voor de details. Voorzichtigheid is daarom bij onze medewerkers een belangrijk onderdeel van het werk. Het gaat bij een verhuizing wel om uw persoonlijke bezittingen. Uit onze ervaring blijkt dat we geen klachten krijgen over de afhandeling. Zo weten onze verhuizers ook wat ze extra moeten inpakken met het gratis bijgeleverde bubbeltjesfolie en verhuisdekens.