Vraag direct vrijblijvend een offerte aan 

Goedkoop verhuizen

De zoektocht naar een goedkoop verhuisbedrijf kan heel tijdrovend zijn. Daarnaast is het vooraf moeilijk in te schatten hoeveel hulp er daadwerkelijk nodig is. Door onze flexibele houding, bieden wij de goedkoopste optie voor iedere verhuizing.

Een goedkoop verhuisbedrijf in Groningen is veelal mogelijk doordat veel woningen makkelijk bereikbaar zijn. Daar tegenover staan de grotere afstanden die vaak afgelegd moeten worden. Het inzetten van de juiste verhuiswagen is daarom des te belangrijker.

Het inschakelen van een verhuiswagen die de inboedel in zo min mogelijk ritten kan verhuizen, zal direct geld besparen. Ons wagenpark bevat meer dan 10 wagens en zo kunnen wij altijd de juiste wagen op uw verhuizing zetten.

Onze tarieven

Net als alle bedrijven hanteren wij een vergoeding voor het gebruik van de verhuiswagen en ons personeel. De kosten voor de verhuiswagen hangt af van het aantal m3 welke verhuist dient te worden en de afstand die onze verhuiswagen gaat afleggen (prijs per kilometer).

De verhuiswagen komt standaard met 2 verhuizers. Daarbij kunnen het aantal verhuizers hoger komen te liggen op het moment dat er een grotere verhuizing aan de orde is. Ons doel is altijd om zo snel mogelijk de verhuizing te laten plaats vinden in een zo kort mogelijk tijdbestek. Op deze wijze willen wij de stress bij verhuizen zo laag mogelijk houden.

Offerte aanvragen voor indicatie verhuiskosten

Om een inzicht te krijgen in de verhuiskosten die komen kijken bij uw verhuizing, is het wenselijk om een offerte aan te vragen. Veelal zal er verder contact opgenomen worden om een beeld te krijgen van de inboedel en de locatie. Bij een uitgebreidde verhuizing kan er een voorstel komen om vrijblijvend langs te komen.

Uiteindelijk zal de offerte een idee geven over de prijzen die wij hanteren en welke diensten wij aanraden. Op basis van de offerte kan er een keuze gemaakt worden om de verhuizing in Groningen concreet in te plannen.