Agenda

HomeAgenda
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op deze pagina geven we tips over de evenementen en dagjes uit in Breda. Hierbij zullen we belangrijke websites bespreken. Dit is aantrekkelijk wanneer u nog niet bekend bent in de stad. Maar ook als bekende in de omgeving Breda zijn er vele leuke verrassingen!

Agenda van de VVV

Om een actueel overzicht van de evenementen te krijgen, neem kijkje in de huidige Agenda van de VVV. Veel verschillende festival, vooral in de zomer erg populair. Ook diverse wandelingen en andere jaarlijks terugkerende evenementen. Blijf op de hoogte van de leukste en meest interessanten voorstellingen.

 

BredaVandaag Agenda

Bekijk de onderstaande activiteiten. Hierbij zijn de data genoemd met een korte uitleg over het evenement. Klik op het evenement voor meer informatie, u zal worden doorgelinkt naar een externe website.

RSS BredaVandaag

 • Insert Genious Exhibition Title Here
  Overzichtsexpositie van kunstenaars die een werkperiode hebben gehad bij Witte Rook. Opening vrijdag 22 november 19.30 - 22.00 uur Je bent van harte welkom!
 • E-Sports Mario Kart Toernooi
  Op donderdag 24 september organiseert De Avenue ,in samenwerking met Challenge E-Sports, het allereerste Bredase Mario Kart Toernooi.
 • De buurtsalon
  Op zoek naar leuke activiteiten? Bij de Buurtsalon is er genoeg te doen! 12:30: Een warme maaltijd ook om mee te nemen, telefonisch reserveren. Tel. 0765716527; 14:00: Creatieve middag, gewoon gezellig kletsen; 14:00: Computer les op eigen tempo; 15:30: Huiswerkbegeleiding voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. Eigen huiswerk meenemen.
 • Musical Meezingmiddag Mariska van Kolck
  Twee bekende Nederlandse theaterperformers, Mariska van Kolck & Jasper Taconis, nemen u aan het begin van dit culturele seizoen mee tijdens deze musical meezingmiddag. Beiden komen ze uit de wereld van zowel musicals en de lichte muziek.
 • Salsa Jam
  In het jaar 2020 staat Salsa Jam klaar om voor jullie weer swingende feesten te organiseren. Daarom gaan wij op zaterdag 27 juni 2020 weer onze deuren openen om samen met jullie dit te vieren!
 • Zondagse Bijeenkomst
  In het inloopcentrum ‘De Lichtboei’, Vriesdongen 1 te Breda. Het gaat om een korte overdenking n.a.v. een Bijbelgedeelte die uitgesproken wordt, waarbij het samen zingen en bidden niet zal ontbreken. De bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk, maar er is wel een mogelijkheid om een gift in een collectebus te doen voor een gerelateerd doel.
 • How I Met Your Mother Pubquiz 2.0
  Ben jij een megafan van How I Met Your Mother en word jij ook wel de levende How I Met Your Mother Encyclopedie genoemd? Dan zoeken we jou! Dit wil je als echte How I Met Your Mother-fan niet missen!
 • De Wannebiezz Dinnershow
  Dáámes en heren, ladies and gentlemen, mes Dames et Messieurs, meine Damen und Herren. Hartelijk welkom bij de Wannebiezz hét gezelligste trio van Rotterdam en omstreken!
 • Themamorgen
  Elke 2e donderdag van de maand bent u welkom vanaf 10.00u. Na een inloopmoment, wordt er een thema behandeld. U mag als bezoeker aangeven waarover u een volgende keer wil spreken. De bijeenkomst wordt afgesloten met een lunch (deelname is niet verplicht, eigen bijdrage € 2,00). Ongeveer 13.30u zal de bijeenkomst afgelopen zijn. I.v.m. de […]
 • Oriëntatiecursus op de Bijbel
  Binnen het inloopcentrum ‘De Lichtboei’ (Vriesdongen 1), is er vanaf 12 mei, gedurende vijf opeenvolgende dinsdagavonden van 20.00-22.00 uur een laagdrempelige oriëntatiecursus op de Bijbel verzorgd. Thema’s die aan de orde gekomen zijn: Wat voor boek is de Bijbel? De grote lijn van het Oude Testament, Wie is Jezus? Het ontstaan van het christendom en […]
 • Zondagse Bijeenkomst
  In het inloopcentrum ‘De Lichtboei’, Vriesdongen 1 (Boeimeer) te Breda. Het gaat om een korte overdenking n.a.v. een Bijbelgedeelte die uitgesproken wordt, waarbij het samen zingen en bidden niet zal ontbreken. Na afloop is er gelegenheid om over het Bijbelgedeelte na te praten en vragen te stellen. Jong en oud wordt voor deze samenkomsten hartelijk […]
 • Gesprek rondom de Bijbel
  Bijeenkomst in het inloopcentrum ‘De Lichtboei’, Vriesdongen 1 (Boeimeer) te Breda. Na het drinken van koffie of thee, wordt met elkaar een gedeelte uit de Bijbel gelezen (thematisch, Bijbelboek of rondom een persoon uit de Bijbel). Samen gaan we in gesprek om lessen tot ons te nemen. Deze bijeenkomsten zijn voor jong en oud toegankelijk […]
 • Oriëntatiecursus op de Bijbel
  Binnen het inloopcentrum ‘De Lichtboei’ (Vriesdongen 1), is er vanaf 12 mei, gedurende vijf opeenvolgende dinsdagavonden van 20.00-22.00 uur een laagdrempelige oriëntatiecursus op de Bijbel gestart. Thema’s die aan de orde komen zijn: Wat voor boek is de Bijbel? De grote lijn van het Oude Testament, Wie is Jezus? Het ontstaan van het christendom en […]
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.